Campus Recruitment | Quantitative Aptitude Questions on Ratios & Averages

What is Campus Recruitment Process? 

Generally, a Campus Placement Process has four components:

 * Pre Placement Talk 

 * Aptitude test 

 * Group Discussion 

 * Interview which can be various combinations of Technical and HR rounds 

Aptitude Test for Placements: 

The aptitude test consists of basic problems in numerical ability, logical reasoning, and verbal ability. The primary objective of this test is to check the problem-solving skills of the test-taker. Any job out there necessitates the presence of the candidate's problem-solving skills. It is essential to understand what the problem is and how the problem should be approached and solved.  Hence, the aptitude test is an essential step towards identifying candidates with problem-solving skills to qualify the campus recruitment test.

Take a Free Campus Placement Mock Test

Tips and Tricks to solve Ratios & Averages based Questions for Campus Recruitment Test

• If you want to stand out & beat the competition in your Campus Placements, the first step is to ace the Written Aptitude Test. Quantitative Aptitude contributes a lot to increase your scores. No aptitude test is deemed complete without questions based on Ratios & Averages

• Methods implemented in learning one chapter can be implemented to solve other chapters also.

• You can find the difficulty level of the questions by analyzing the options.

• Focusing on all major areas of quantitative aptitude will help you crack the quantitative section with ease

Watch the video below to learn Tips & Tricks to crack Questions on Ratios & Averages in Campus Recruitment Exams:

Practice Questions based on Ratios and Average

Dilution- Finding Concentration (in Ratios)

1. 8 liters of water is added to 24 liters of a solution containing milk and water in the ratio 3: 1. What is the ratio of milk to water in the resulting solution?

A. 18: 14

B. 12: 10

C. 16: 17

D. 20: 23

Answer: A

Explanation:

It can be solved in two ways:

Method 1:

the ratio of milk and water  = 3:1

Volume of milk and water (in the same order) = 18L, 6L ( the value 6 is 1/4th of 24 liters. So, 3*6=18 & 1*6=6)

8 liters of water is added then it becomes, 6+8= 14

Now the ratio of Milk and water = 18: 14 or 9: 7

Method 2:

The initial volume of solution, V1=24,

The final volume of solution, V2 =24+8=32

Now, V2/V1 = 32/24 = 4/3  

This means when we multiply the initial solution with 4/3, we get the final solution. The concentration is inversely proportional to volume so it should be 3/4. 

The equation becomes like this - Final concentration = Cinint* (3/4)   (→ V and C are inversely proportional to each other)

Cint = 3/4 (in total concentration 3/4 parts of milk - we take milk ratio as this time water is added to the solution)

Final Concentration Ratio for Milk =(3/4) * (3/4) = 9/16 (The 9/16 ratio means: if the total volume of solution 16L, then milk comprises 9L then the remaining 7L is water)

Hence Ratio of milk to water is 9: 7 or 18: 14.

Check the aptitude test question for various companies:

Capgemini Aptitude Test Sample Placement Question

Cognizant Aptitude Placement Questions 2018

Latest IBM Aptitude Practice Questions

Accenture Aptitude Test Questions for Freshers

 

 2. 8 liters of milk is added to 32 liters of a solution containing milk and water in the ratio 3: 1. What is the ratio of milk to water in the resulting solution?

A. 1: 5

B. 3: 7

C. 4: 1

D. 5: 8

Answer: C

Explanation:

It can be solved in two ways:

Method 1:

the ratio of milk and water  = 3:1

milk and water in liters = 24, 8 (  the value 8 comes from 1/4th of 32 liters. So, 3*8=24, 1*8=8)

8 liters of milk is added then 24+8= 32

Now the ratio of Milk and water = 32: 8 = 4:1

Method 2:

The initial volume of solution, V1=32,

The final volume of solution, V2 =32+8=40

Now, V2/V1 = 40/32 = 5/4  

This means when we multiply the initial solution volume with 5/4, we get the final solution volume. The concentration is inversely proportional to volume so it should be 4/5. 

The equation becomes like this - Final concentration = Cint* (4/5)   (→ V and C are inversely proportional to each other)

Cint of water = 1/4 (in total concentration 1/4 parts is water - we take water ratio as this time milk is added to the solution)

Final Concentration Ratio for water =(4/5) * (1/4) = 1/5 (The 1/5 ratio means: if the total volume of solution 5L, then water comprises 1L then the remaining 4L is milk)

Hence Ratio of milk to water is 4:1.

Dilution- Finding Quantity to be added

3. How many liters of water needs to be added to 30 liters of milk with 90% concentration to make a solution containing 85% milk?

A. 2.5 

B. 1.76

C. 4

D. 3

Answer: B

Explanation:

Cinitial = 90%, Cfinal = 85%

Cfinal/Cinitial = 85/90 = 17/18

As Concentration is inversely proportional to volume so,

vfinal/vinitial = 18/17 = (1+1/17) (we can write 18/17 as (1+1/17))

vfinal = 30 x (1+1/17)

    = 30 + (30/17) = 30 + 1.76

Where 1.76 liters is the amount of water needed.

Replacement- Finding Final concentration

4. Ten liters of water is added to 40 liters of a mixture containing 70% milk. What is the concentration of the resulting mixture?

A. 18: 21

B. 13: 16

C. 17:15

D. 14:11

Answer:D

Explanation:

Given: Vinitial=40, Vfinal= 40+10= 50, Cinitial = 70%, Cfinal= ?

Vfinal/Vinitial= 50/40 = 5/4

Cfinal/Cinitial = 4/5 

Cfinal= Cinitial x (4/5)

   =  70% x (4/5)

   = 56% ( it implies that out of 100 parts of the solution 56 parts is milk and the remaining 44 parts is water)

So, the ratio = 56:44 = 14: 11 

Finding Final concentration

5. Ten liters of water is added to 40 liters of a mixture containing 70% milk. What is the concentration of the resulting mixture?

A. 76: 24

B. 74:26

C. 20: 80

D. 60:40

Answer:A

Explanation:

Given: Vinitial=40, Vfinal= 40+10= 50, Cinitial= 100%-70% = 30%, Cfinal= ?

Vfinal/Vinitial= 50/40 = 5/4

Cfinal/Cinitial = 4/5 

Cfinal= Cinitial x (4/5)

   =  30% x (4/5)

   = 24% ( it implies that out of 100 parts of the solution 24 parts is water and the remaining 76 parts is milk)

So, the ratio = 76:24

Replacement- Finding the quantity

6. A cask contains 72 liters of a solution containing 90% milk. How many liters of the solution needs to be replaced with the water in order to decrease the concentration of the milk to 80%?

A. 5

B. 2.5

C. 8 

D. 1/7

Answer:C

Explanation: 

Two steps 1: removing stuff( removing some part of the solution)

                2: adding water

initial concentration milk, C1 = 90%    (milk is being multiplied with some fraction)

amount of milk in liters = 90% x 72

After removal of a fraction = {90% x 72} (1-f) = 80% x 72

                                    90% x (1-f) = 80% ( canceling 72 on both the sides)

                                   (1-f) = 80%/ 90%

                                   (1-f) = 8/ 9

                                   f = 1/9

Quantity of water added = (1/9)* 72 = 8 liters

Repeated Dilution- Find the concentration

7. A cask contains 80 liters of milk with 96% concentration. Every day a boy removes 20 liters of the solution from the cask replaces it with water. What is the ratio of milk to water in the cask after 3 days?

A. 30.5%

B. 40.5%

C. 50.5%

D. 60.5%

Answer: B

Explanation:

Fraction f = 20/80 =1/4  

Initial Concentration, C0 = 96% 

Concentration after Day 1, C1 = 96% x (1-f)

Concentration after Day 2, C2 = [96% x (1-f)] x (1-f) = 96% x (1-f)2

Concentration after Day 3, C3 = [ 96% x (1-f)2] x (1-f) =  96% x (1-f)3            (use => Cfinal= Cinitial * (1-f)n)

    =96% x (1-(1/4))3 

    = 96% x (3/4)3

   = (96 x 27)/64 = 40.5%

Repeated Dilution- Different Fractions

8. A cask contains 80 liters of milk with 96% concentration. On the first day, a boy removes 20 liters of the solution from the cask and replaces with water. On the second day, he removes 16 liters and replaces with water. Finally, on the Third day, he removes 24 liters and replaces with water.  What is the ratio of milk to water in the cask after 3 days?

A. 425: 625

B. 504: 746

C. 200: 550

D. 325: 525

Answer: B

Explanation: 

Cfinal= 96% x [(1-(20/80)) x (1-(16/80)) x (1- (24/80))]

        = (24/25) x (3/4) x (4/5) x (7/10) 

        = (504/1250) (where the total amount of the solution is 1250 out of which the amount of milk is 504 and the amount of water is 746)

Ratio = 504: 746

Repeated replacement

9.  A cask contains 80 liters of a solution containing milk and water in the ratio 3: 1. Each day, a boy takes out 'x' liters of the solution and replaces it with water. After two days, the ratio of milk to water became 12: 13. Find x?

A. 20 liters

B. 26 liters

C. 36 liters

D. 16 liters

Answer: D

Explanation:

Cinitial = 3/4 x (milk ratio)

Cfinal = 12/25

Cfinal = Cinitial x (1-(x/80)) x (1-(x/80))

12/25 = 3/4 x (1-(x/80)) x (1-(x/80))

(12 x 4) /(3 x 25) = (1-(x/80))2

16/25 = (1-(x/80))2

(4/5)2 = (1-(x/80))2

(4/5) = 1-(x/80)

x/80 = 1- (4/5) = 1/5

x= 80/5 = 16 liters

Sign Up to Take a Free Campus Recruitment Mock Test

Please read the blogs below to know the detailed campus recruitment process of respective companies:

Infosys Campus Recruitment Process

Accenture Campus Recruitment Process

Amazon Campus Recruitment Process

Capgemini Campus Recruitment Process

Tech Mahindra Campus Recruitment Process

Cognizant Placement Process

IBM Campus Recruitment Process

Deloitte Campus Recruitment Process

Wipro Recruitment Process

TCS Recruitment Process

Published in Test Patterns

Latest Infosys Aptitude Placement Paper

Infosys is a multinational company providing information technology services and business consulting. The company has its headquarter in Bangalore, in the electronic city of India. Infosys is the 3rd largest IT Company in India and the 5th largest employer of H1-B visa as stated in the year 2013. Learn more about the company profile of Infosys here.

Infosys Selection Process:

The company conducts the recruitment process every year to select new candidates. The selection process of the company consists of 2 rounds. These rounds are as follows:

  • Written Exam
  • HR Interview

Interview round and group tasks help you in HR Interviews

Infosys Written exam consists of 3 sections - Quantitative Aptitude, Analytical & Logical Reasoning and, Verbal ability. There is no negative marking in the paper. Overall, the level of the paper is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round. Find the Recruitment pattern here. Below are few sample questions based on previous Infosys placement papers. Read along to find out the rigor and subject topics of the questions generally expected in Infosys placement papers for freshers.

Sign Up to Attempt Free Mock Test

Infosys Aptitude Sample Question 1: 

Students of St. Peter college are lined up in a row. Lata who is standing 16th from the left stands on the immediate right of Sita. When they exchange their places, Sita stands 14th from the right. Find out the total number of students in the row.

a) 29

b) 30

c) 28

d) 31

Answer/Explanation: a) 29

Infosys Blog Sita

Number of students before Lata from the left (including Lata)= 16

When Sita and Lata exchange places, number of students from the right (excluding Lata as she has been counted once already)= 14-1= 13

Number of students in the row = 16+ 13 = 29

Infosys Aptitude Sample Question 2:

Coffee worth Rs. 183 per kg, 173 per kg and a third variety are mixed in the ratio of 2: 2: 3 and sold at Rs. 200 per kg at a price of no loss/ profit. What is the approximate cost per kg of the third variety of coffee?

a) 220

b) 229

c) 239

d) 240

Answer/ Explanation: b) 229

Let the third variety of coffee be Rs. A Per Kg.

According to the question

((183×2) +(173×2)+(A×3)) / (2+2+3) = 200

Solving the above equation, we get the value of A as Rs.229.30

Must Practice Questions: Infosys Quantitative Aptitude Questions

Infosys Aptitude Sample Question 3:

Three friends went to a restaurant and found some pieces of cake in front of them. Shanti took one-fourth of them and returned 3. Sameera took one-half of them and returned one. John took one-seventh of them and returned none. What is the initial number of pieces of cake if there were 6 at the end?

a) 10

b) 24

c) 12

d) 08

Answer/ Explanation: c) 12

The best way to solve this question is using the options to save time. Take options which are multiples of 1/4 and these are 24, 12 and 8. 8 is not possible given that there are 6 left at the end. Between 24 and 12, chose 12 as this doesn't lead to decimals (since the number of pieces is an integer). Now, check the data on initial number 12. Every condition holds true.

Read More: Infosys - Reasoning Questions

Infosys Aptitude Sample Question 4:

Ramesh was endowed______natural talent for music.

a) in

b) of

c) by

d) with

Answer/ Explanation: d) with

Endowed is always followed by the preposition ‘with’.

Infosys Aptitude Sample Question 5:

Ranjan jumped off the train while it_________.

Choose the right form of the verb to be filled in the blank from the options.

a) had been moved

b) was moving

c) moved

d) has Moved

Answer/ Explanation: b) was moving

While is used for expressing an action in continuous tense. Since 'jumped off' is in past tense, past continuous form of the verb is ‘was moving’

Learn More: Infosys Verbal Ability Questions

Take a Free Infosys Mock Test

Check the recruitment process for various companies:

Infosys Campus Recruitment Process

Accenture Campus Recruitment Process

Amazon Campus Recruitment Process

Capgemini Campus Recruitment Process

Tech Mahindra Campus Recruitment Process

Cognizant Placement Process

IBM Campus Recruitment Process

Deloitte Campus Recruitment Process

Infosys

Published in Test Patterns

Amazon Aptitude Questions & Answers Online for Freshers

'Amazon' was started by the name Cadabra in the year 1994 by Jeff Bezos. It went online as 'amazon.com' in the year 1995. What started out as an online bookstore has today turned out to become the world's largest online retailer. The company’s name 'Amazon' can be correlated with the Amazon river from which it took inspiration.

The selection process of Amazon consists of three rounds.

a) Written Round

b) Technical Interview (Sometimes two technical interviews are conducted with the second one being a stress interview)

c)  HR Interview

Read our popular technical blogs:

JAVA Interview Questions on Strings

JAVA Interview Questions and Answers for Freshers

Basic SQL Interview Questions and Answers

Joins in SQL

SQL - Aggregate Functions Interview Questions

How to Ace Interviews & Group Tasks?

Amazon Written Round:

  • The Written round consists of 3 sections,viz., Aptitude, Verbal Ability and Technical.
  • There are 30 Questions in the Aptitude section. The important topics include Time, Speed and Work, Percentages, Profit and Loss, Ratio and Proportion, Probability, Triangles, and Functions.
  • There are 30 questions in the Verbal Ability section. The important topics include Reading Comprehension, Sentence Correction, Identifying error in a sentence, Synonyms and Antonyms, etc.
  • There are 44 questions in the Technical Section. The important topics include C, Data Structures, and DBMS.
  • The allotted time to solve the questions in these sections is 120 minutes. There is no negative marking in this round.

A candidate is tested not only for general aptitude skills but also for programming/ coding abilities and communication skills is undoubtedly a must. Find the complete Amazon recruitment process here. Below are few sample questions based on previous Amazon placement papers. Read on to find out the rigour and subject topics of the questions generally expected in Amazon placement papers for freshers.

Take a Free Placement Mock Test

Amazon Aptitude Sample Question 1: The difference between 4/17 of 17/19 of a number and 3/38 of the same number is 17.5. Find the number.

a)17. 5

b) 18.5

c) 20

d) 133

Answer: (d)

Explanation:

Let the number be X.

Then, 4/17 of 17/19 of the number is (4/17) * (17/19) * X = (4/19) * X

3/38 of the number= (3/38) * X

Given:

the difference between these two values is 17.5.

Hence, [(4/19) * X - (3/38) * X ]= 17.5

Solving the equation, we have X=133

Therefore, the number is 133.

Amazon Aptitude Sample Question 2: a, b, c, and d are four numbers in arithmetic progression. Mean of these four numbers is 20. The common difference between the numbers is 6. Find the product of first and the last numbers.

a) 13

b) 34

c) 319

d) 124

Answer: (c)

Explanation: 

Let the four numbers be a, a+b, a+2b, and a+3b

Mean of the four numbers = (a+a+b+a+2b+a+3b)/4 = (4a+6b)/4 = 20

Substituting b as 6, we get the value of a= 11

The product of the first and the last number is 11× 29 which is equal to 319.

Amazon Quantitative Aptitude Questions

Amazon Aptitude Sample Question 3: Find the correct group of signs for the equation to be in order. 

48_6_9_17

a) /, +, =

b) +, /, =

c) =, +, /

d) +, =, /

Answer: (a)

Explanation:

One can solve these type of problems using trial and error method.

48 divided by 6 gives 8. 8 added to 9 gives 17.

Amazon Aptitude Sample Question 4: Today is Sunday. I will be attending an interview 4 days after the day before yesterday. On which day will I be attending the interview?

a) Tuesday

b) Wednesday

c) Monday

d) Thursday

Answer: (a)

Explanation:

If today is Sunday, Four days after Sunday will be Friday, the day before yesterday is Tuesday.

Also read: Amazon Logical Reasoning Questions

Amazon Aptitude Sample Question 5: Arrange the following phrases into a complete sentence.

A) of desks, and kids are working

B) on countless group assignments.

C) Nowadays, a typical classroom has pods 

a) ABC

b) CAB

c) BCA

d) BAC

Answer: (b)

Explanation:

b) The complete sentence would look like this: Nowadays, a typical classroom has pods of desks, and kids are working on countless group assignments.

By looking at the set of sentences, one can understand that 'Nowadays' has to be the beginning of the sentence. From then on, it is simply putting the phrases together to form a coherent sentence.

Sign Up Now for Free Amazon Test Series

Check the recruitment process for various companies:

Infosys Campus Recruitment Process

Accenture Campus Recruitment Process

Amazon Campus Recruitment Process

Capgemini Campus Recruitment Process

Tech Mahindra Campus Recruitment Process

Cognizant Placement Process

IBM Campus Recruitment Process

Deloitte Campus Recruitment Process

Published in Test Patterns

Latest Wipro Aptitude Test Questions & Answers 2018

Wipro Limited is a market leading Information Technology, consulting and business process services company. Wipro utilizes the power of analytics, robotics, cloud and other emerging technologies to help clients spread across six different continents to adapt to the current digital trend and help them thrive on success. Learn more about the Wipro Company Profile here. In case you are wondering if you would be eligible for the role of a Software Trainee or any job profile as a fresher at Wipro, find out the Wipro Eligibility Criteria here. Coming to the Wipro Selection Process, it consists of three rounds.

Round 1: Written / Online Test

Round 2: Technical Round

Round 3: HR Round

Find more resources for HR interview preparation at Interviews & Group Tasks

Wipro Written exam consists of four sections - Quantitative Aptitude, Logical Reasoning, Verbal Ability, Technical Aptitude and one descriptive section where you will be asked to write an essay on a given situation. A candidate is tested not only on her general aptitude skills but also on her programming/ coding abilities and communication skills. Find complete Wipro Campus Recruitment Process here. Below are few aptitude questions based on previous Wipro placement papers. Read on to find out the rigour and subject topics of the questions generally expected in Wipro placement papers for freshers.

Take a Free Wipro Online Placement Test

Wipro Aptitude Sample Question 1: A has x number of cookies with him. B has double the number of cookies with A, and C has double the number of cookies with B. If the total number of cookies with A, B and C is 35, what is the number of cookies with B?

a) 5

b) 15

c) 20

d) 10

Answer/ Explanation: d) 10

Let the number of cookies with A be x.

Number of cookies with B = 2x

Number of cookies with C = 2*2x = 4x

Therefore, total number of cookies with a, b and c is x + 2x + 4x = 7x

7x = 35

=>x = 5

Number of cookies with B = 2x = 10

Practice here: Wipro Quantitative Ability Questions

Wipro Aptitude Sample Question 2: If APPLE is written as 261515114, how is GRAPE written as?

a) 61726154

b) 7181166

c) 61836155

d) 51726155

Answer/ Explanation: a) 61726154

Shift the numeric order of the English alphabet one step backward. As A =1 in normal case, A = 26 now. Similarly, P = 16 in the normal case, P becomes 15 in this case. That way:

A: 26

P: 15

L: 11

E: 4

Hence, GRAPE is written as 

G = 6

R = 17

A = 26

P = 15

E = 4

Practice Wipro Logical reasoning questions here.

Wipro Aptitude Sample Question 3: What do we call a person who eats so much and is always hungry?

a) Glutton 

b) Luncheon

c) Reticent

d) Gannet

Answer/ Explanation: d) Gannet

Gannet and Glutton are used differently in the following way.

A glutton is a person who eats much more than what is needed whereas gannet is a person who eats a lot and is still always hungry. Do note gannet is an informal word.

Reticent is a person who speaks very less.

Luncheon is a formal lunch.

Practice Wipro Verbal Ability Questions here.

Practice these Technical Questions for Wipro test:

JAVA  questions on Strings

JAVA Questions and Answers for freshers

Basic SQL  Questions and Answers

Joins in SQL

SQL - Aggregate Functions  Questions

Wipro Descriptive Sample Question 1: Are humans better than computers? Justify your answer (Your essay should contain at least 300 words).

Sample Answer: Although computers make human work easy by performing many functions, here are my reasons to believe that humans are better than computers. 

A human body has an infinite mind. Its capability to dream, ideate and convert its thought into a physical reality is truly astounding. A man has created myriad things and the computer is yet another invention of man created with an intention of making his life comfortable. A computer can remember facts, perform operations, calculate faster, guide you with the nearest petrol bunk or predict the next fall in stock prices. However, it cannot feel, cannot guide you with your next career step, can't provide a human emotion, can't understand its surroundings, can't learn, can't judge a situation or can't dream or ideate on its own. It works on the programs/ instructions given by humans.

Without a pre-determined set of programming code, a computer proves to be nothing. When faced with an undefined phenomenon or non-routine work, a computer cannot use its judgment to process and come up with a solution. On the other hand,  a human being conscious of his choice of actions is known to come up with unconventional but relevant action choices. Sure, computers are becoming more and more intelligent with machine learning and new AI technologies. But, will they surpass human is a question that answers itself.

After all, the neural tissue that created the electronic wired device is better than its creation!

Find more Wipro Descriptive Section examples in the article - Tips to crack Wipro Descriptive section

Take a Free Wipro Mock Test

Check the recruitment process for various companies:

Infosys Campus Recruitment Process

Accenture Campus Recruitment Process

Amazon Campus Recruitment Process

Capgemini Campus Recruitment Process

Tech Mahindra Campus Recruitment Process

Cognizant Placement Process

IBM Campus Recruitment Process

Deloitte Campus Recruitment Process

 

Wipro

Published in Test Patterns

L&T Eligibility Criteria for Freshers 2018

The L&T can also be known as Laursen & Toubro. L&T is one of the topmost recruiters in India so it is imperative for the aspirants to know the company's eligibility criteria. This blog will acquaint the candidates (freshers) with L&T selection policies, graduation criteria, academic criteria and documents needed for applying posts like Entry Level Engineer.

Take a Free L&T Mock Placement Test

Graduation Criteria:

Only full-time courses will be considered (Part Time/Correspondence courses will not be considered).

1) B.E / B-Tech in any discipline (CSE/ECE/IT/EEE/TELECOM/M.E/EIE/IE/IS  etc).

2) M.E/M.Tech Candidates are eligible to apply.

3) Engineering candidates who have passed out in the year 2018 & 2017 are eligible to apply.

4) The graduation should be a full-time course recognized by Central/State Government of India.

Please note that a candidate is expected to have good communication & interpersonal skills, along with a good command of technical subjects.

Academic Criteria:

1) A candidate must have more than 60% marks in 10th and 12th (or diploma).

2) A candidate must have a minimum of 60% marks in graduation.

3) The candidate should not have any gap after HSC (12th) and SSC(10th) or in between semesters of graduation.

4) A candidate should not have any pending backlogs at the time of appearing for L&T selection process.

Take a Free L&T Mock Placement Test

L&T policies:

1) If a candidate has attended an interview within the past 6 months from the date of the new application, then he/ she is ineligible to apply.

2) If a candidate has been rejected by L&T in an interview, then the candidate is ineligible to apply again for a period of 6 months after the interview.

3) If for some reason  L&T has terminated the candidate's application, then the candidate is ineligible to apply. 

4) If for any reason a candidate after applying in  L&T, misses the opportunity to give the interview then the candidate holds the right to apply again and can attend the selection process.

Documents required:

1) All original mark sheets related to SSC (10th), Intermediate (12th) and Graduation are required to be produced at the time of interview. Also, please carry a copy of all documents at the time of interview.

2) A copy of the candidate's updated resume.

3) Passport size photographs.

4) An original identification proof issued by the government of India (Aadhar Card, Pan Card, Voter id, Passport etc.)

Credit: www.lntinfotech.com/

Take a Free L&T Mock Placement Test

People Also Read:

AMCAT Quantitative Ability Questions

Wipro Placement Papers 2018

Cognizant Placement Papers 2018

Tech Mahindra Placement Papers 2018

Amazon Placement Papers 2018

Published in Test Patterns
Page 1 of 29

Vocabprep Banner

Please key in your e-mail address.

Be up-to-date with the happenings at Conduira!